Over ons

P&K Kraanbedrijf B.V. is opgericht in 1988. Al snel werd de vraag groter dan het aanbod, en om aan de vraag te kunnen voldoen moest er geïnvesteerd worden, wat resulteert in een bedrijf dat op dit moment bestaat uit een ruim assortiment mobiele kranen, bestaande uit tele -en torenkranen waarbij hefvermogens en hijshoogtes geen problemen opleveren. 

 

Daarnaast is P&K Transportservice B.V. de aangewezen partner voor al uw logistieke vraagstukken. Van het leveren van rijplaten en aanverwante artikelen tot speciaal transport van uw materieel. voor alles bent u met 1 aanspreekpunt bij P&K Transportservice aan het goede adres. 

Wil je meer info?

Kantoorgebouw van P&K Kranen

Onze pluspunten

Doen wat je zegt

Elke last, groot of klein, wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld. Wij steken veel zorg in de kwaliteit van ons Machinisten en Chauffeurs en het beste materiaal wat dagelijks voor u klaarstaat. Gedegen opleiding en bijscholing zijn een belangrijk onderdeel van onze onderneming. 

Kwaliteit

Wij zijn trots dat we een gedegen team van medewerkers hebben met jarenlange ervaring welke ook de ''jonge aanwas'' begeleid en opleid met gecompliceerde vraagstukken.

Flexibiliteit

Voor elke klus hebben wij een specifieke oplossing en bij P&K zijn we gewend snel te schakelen bij calamiteiten.

Klantgericht

Dit staat hoog bij ons aangeschreven en bij iedere klus wordt er meegedacht. Ons doel is te ontzorgen daar wij de specialisten zijn. We geven adviezen over transporten en hijsklussen en wat daarvoor nodig is met een duidelijke prijsstructuur. Bij P&K weet je waar je aan toe bent.

Professioneel

Dienstverbanden langer dan 25 jaar zijn geen uitzonderingen bij P&K, ook vaders welke hun zonen binnen brengen zijn geen uitzonderingen. Dit in combinatie met ver doorgevoerde digitalisering van alle processen en een up-to-date machinepark maakt ons compleet.

Offerte of meer
info nodig?