Autolaadkranen

Onze specialiteit is het uitvoeren van transporten met behulp van verrijdbare trailerkranen en vaste autolaadkranen van 16 tot en met 85t/m. Onze verrijdbare trailerkranen tot 40t/m en gieklengtes tot 17meter zijn uitermate geschikt voor al uw hijswerk. Doordat de kranen kunnen verrijden over de laadvloer waardoor de kraan altijd kort bij de last kan staan. Daardoor kunnen zware lasten met relatief lichte kranen getransporteerd worden.

Met onze 60t/m en 85 t/m vaste autolaadkranen kunnen wij al uw zware lasten probleemloos hijsen. Door hun 360 graden tabel kunnen de kranen ook voor de cabine werken, dit komt vooral van pas bij hijswerk in krappe ruimtes. Met gieklengtes tot 33meter kan er ook op zeer grote hoogte worden gewerkt. In veel gevallen kunt u zo transport en hijswerk combineren.

Onze 40t/m en 85t/m zijn daarnaast voorzien van speciale hulpmiddelen zoals een glasjib om glas te kunnen plaatsen. Doordat de kranen zijn uitgerust met afstandsbediening kan er altijd veilig en nauwkeurig gewerkt worden.

Standaard zijn onze kranen ruim voorzien van alle hijsmiddelen. Indien noodzakelijk maken wij echter ook gekeurde hijsmiddelen op uw werk toegespitst of passen bestaand materiaal aan.

Daardoor bent u verzekerd van een veilig transport van uw last zowel horizontaal als verticaal!

Kijk bij de projecten van specialistisch hijswerk ook in combinatie met P&K Kraanbedrijf B.V.