Laatste project

Kranen op luchthaven Eindhoven - Het monteren van de staalconstructie en leggen van TT-vloeren met torenkraan en rupskraan te Eindhoven.

Bekijk dit project

Volvo FH500

Met de aanschaf van een motorwagen-aanhanger combinatie voorzien van een zware autolaadkraan speelt P&K transportservice B.V. in op de behoefte van de klant. Deze vraagt om een combinatie die geschikt is om zowel zware lasten als nauwkeurig te kunnen hijsen.

De motorwagen is voorzien van een zware autolaadkraan type HMF8520 K6 voorzien van een fly-jib, de reikwijdte van de kraan is maximaal 37meter hoog. Door montage van een extra glasjib kan op vrijwel elke locatie probleemloos gewerkt worden.

Door de uitschuifbare aanhangwagen is het mogelijk om zowel 6mtr als 10mtr units in 1 rit te vervoeren, dit scheelt enorm in de transportkosten. Door de combinatie met de 360 graden tabel van de kraan is inzet van een mobiele telekraan vaak overbodig. Een win-win situatie dus voor u als klant.

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van deze combinatie, en zie hieronder de vele toepassingen waar de combinatie voor wordt ingezet.

Terug naar het overzicht